Sponsrade länkar

AD Center

AD Center säljer reserv- och servicedelar i ett hundratal butiker runt om i landet. Den nordligaste AD-butiken är i skrivande stund belägen i Vilhelmina.

Sponsrade länkar

AD Center – eller AD Bildelar – är en rikstäckande butikskedja som huvudsakligen säljer service- och reservdelar i original. Utbudet innehåller således alltifrån tanklock till avgassystem och kylarvätskor. AD Center säljer även komponenter och delar för bilstyling. På företagets hemsida (adbildelar.se) kan man söka efter närmaste verkstad och bildelsbutik genom att ange sin postort i en sökruta. Tänk på att den största koncentrationen av butiker ligger i södra Sverige, med undantag av en butik i Vilhelmina.

Sök reservdelar utifrån bilens registreringsnummer

På AD Centers hemsida kan man enkelt och smidigt leta i reservdelskatalogen genom att ange sitt fordons registreringsnummer. Det går även bra att bläddra i katalogen utan att ange sitt registreringsnummer. Reservdelarna kan sedan beställas över internet och hämtas ut i den lokala AD-butiken.

Rabatt på reservdelar med AD-klubbkort

Den som vill ha rabatter i AD-butikerna – eller dela upp betalningen – bör skaffa sig ett AD AutoClub-kort. I skrivande stund får medlemmar 10 procent bonus på alla kreditköp med kortet. För exakta kreditvillkor hänvisar vi till AD Centers hemsida. På hemsidan finns även möjlighet att ansöka om AD AutoClub-kortet.

Sponsrade länkar