Sponsrade länkar

Autoexperten

Autoexperten är en rikstäckande verkstads- och bildelskedja. Tillgången på bildelar kan avstämmas mot lagerstatus i olika butiker. Sök efter reservdelar med hjälp av ditt registreringsnummer.

Sponsrade länkar

Autoexperten hör till landets större verkstadskedjor och har i skrivande stund närmare 300 verkstäder runt om i landet. Verkstäderna både servar och reparerar bilar, medan butikerna tillhandahåller ett omfångsrikt utbud av reservdelar. Reservdelarna väljs med utgångspunkt i att nybilsgarantin inte ska gå förlorad, vilket innebär att de hos nyare bilar måste vara märkesspecifika. På Autoexpertens hemsida (autoexperten.se) finns en förteckning över alla kedjans reservdelsbutiker. Tänk på att varje butik också har en egen hemsida, som du bör använda för att kolla lagerstatus på reservdelar och boka tid hos närmaste verkstad. Tänk på att inte alla verkstäder reparerar tunga fordon.

Webbutik på hemsidan

På Autoexpertens hemsida finns möjlighet att handla reservdelar online. Genom att söka på ditt registreringsnummer får du fram en lista med reservdelar som garanterat passar ditt fordon. Reservdelarna kan köpas online, men de levereras inte direkt hem till dig, utan istället till närmaste butik där de hämtas ut och betalas.

Möjlighet dela upp betalningen

Den som skaffar sig ett kreditkort från Autoexperten – Autokortet – har möjlighet att dela upp sin betalning på reparation, reservdelar eller service i 24 månader. Räntevillkoren för Autokortet varierar beroende på det generella ränteläget. Dagsaktuella villkor finns tillgängliga på Autoexpertens hemsida.

Sponsrade länkar