Sponsrade länkar

Biltema

Biltema är Sveriges största butikskedja med bildelar, tillbehör och accessoarer till bil, båt och MC. Företaget erbjuder tyvärr ingen webbutik, men butiksnätet i Sverige är däremot rikstäckande.

Sponsrade länkar

Biltema är en butikskedja med säte i Linköping, som i skrivande stund har ett 60-tal varuhus i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Ursprungligen fokuserade företaget enbart på bildelar, men numera säljer man även artiklar inom bygg, teknik, hem, båt och verktyg. Utbudet av bildelar är fortfarande gigantiskt; man har med stor framgång lyckats profilera sig inom kompatibla bildelar (inte originaltillverkade) till de vanligaste bilmodellerna.

Fullspäckad katalog

Den kända Biltemakatalogen härrör från tiden då företaget sysslade med postorderverksamhet. Postorderverksamheten lades ner år 2002 och försäljningen sker idag endast via de fysiska varuhusen. På hemsidan biltema.se finns således ingen webbutik, men väl möjlighet att söka på olika reservdelar samt se aktuell lagerstatus i de olika varuhusen. På hemsidan kan man även bläddra i den 484 sidor tjocka Biltemakatalogen. Katalogen finns vidare för gratis avhämtning i varuhusen.

Billiga biltillbehör på Biltema

Biltema är vidare en guldgruva för den som letar billiga tillbehör till bilen; butikskedjan tillhandahåller alltifrån billiga cykelhållare till domkrafter och bilelektronik. Ingen svensk butikskedja kan i skrivande stund konkurrera med Biltemas utbud av tillbehör och accessoarer till bilar, båtar och motorcyklar.

Sponsrade länkar