Sponsrade länkar

Biltorget

Du som står i begrepp att sälja din bil privat bör använda Biltorgets annonsmarknad som ett komplement till Blocket. På så sätt har du ytterligare en kanal till den potentiella köparen.

Sponsrade länkar

Biltorget är en tjänst som, i likhet med Blocket, säljer begagnade bilar utifrån region. Annonserna inrymmer både privatannonser och annonser från bilhandlare. Trots att sidan (biltorget.se) har ett mindre utbud än Blocket erbjuder tjänsten vissa fördelar, däribland följande:

  • Den som ska lägga in en bilannons kan söka på sitt eget registreringsnummer. Då får du en lista på snarlika bilar, som kan användas som referens vid prissättning.
  • Att lägga in en bilannons på biltorget.se är gratis.
  • Biltorget listar auktoriserade bilhandlare i hela landet, som också kan väljas utifrån en karta.
  • En fördel jämfört med Blocket är att man kan söka bilar utifrån kriteriet bränsleförbrukning.
  • Biltorgets hemsida innehåller en kostnadsfri bilvärderingstjänst.
  • Biltorgets samarbete med Transportstyrelsens trafikregister gör att den som söker på en viss bilmodell (eller ett specifikt registreringsnummer) får fram detaljerad information om fordonet.

Lägg in din annons på flera annonssajter

Du som står i begrepp att sälja bilen bör lägga in en annons på flera nätbaserade annonsmarknader – på så sätt breddar du antalet kanaler till potentiella köpare. Eftersom Biltorget – till skillnad från Blocket – är helt gratis förlorar du inte pengar på att lägga in en annons på sidan.

Sponsrade länkar