Sponsrade länkar

Bilweb

Bilweb är en av de större annonsportalerna inom svenskt internet och bör användas som komplement till Blocket. Att lägga in en annons kostar i skrivande stund 99 kronor.

Sponsrade länkar

Bilweb (bilweb.se) är en av landets ledande annonsmarknader för nya och begagnade bilar. Bilweb har funnits online sedan 1996 och är fortfarande populär, trots Blockets överlägsna dominans. Betrakta därför inte Bilweb som ett alternativ till Blocket, utan enbart som ytterligare ett sätt att nå fram till köparen.

Fördelar med Bilweb

En klar fördel med att lägga ut sin annons på Bilweb är webbsidans samarbete med DN-motor, Teknikens Värld och GP. Den som lägger in en annons på Bilweb blir även synlig i dessa mediers nätupplagor. En annan fördel med Bilweb är att du kan söka bil efter segment och inte bara efter modell. Genom att t.ex. söka på småbilar, och ange ett maximalt miltal, får du fram alla småbilar som rullat mindre än den miltalsgräns som angivits som sökkriterium. Bra för dig som inte är så insatt i vilka modeller som finns inom ett visst segment.

Annonsen kvar tills bilen blivit såld

Att lägga in en annons i Bilwebs annonsdatabas kostar i skrivande stund 99 kronor. Med tanke på att man inte når lika många besökare som Blocket kan priset tyckas ligga i överkant. Till Bilwebs fördel kan dock nämnas att annonsen får ligga kvar tills bilen blivit såld. På Blocket raderas annonsen automatiskt efter 30 dagar – oavsett om bilen blivit såld eller inte.

Sponsrade länkar