Sponsrade länkar

Bildelsspecialisten

Bildelsspecialisten eller BDS, som företaget numera heter, är en av de större reservdels- och servicekedjorna i landet. Företaget har i skrivande stund runt 100 verkstäder i hela landet.

Sponsrade länkar

Bildelsspecialisten är en svensk reservdelskedja som specialiserat sig på att sälja originaldelar till privatkonsumenter och verkstäder. Utbudet är stort tack vare uppkoppling mot samtliga onlinebaserade reservdelsregister. Bildelsspecialisten heter numera BDS, vilket också är domännamnet på hemsidan (bds.se). Företaget har en enkel hemsida som enbart tillåter besökaren att välja fysisk återförsäljare. På de olika butikernas hemsidor kan man sedan leta reservdelar på grundval av bilens registreringsnummer. Här kan du som bilägare även boka tid för service eller reparation hos din lokala BDS-verkstad. Verkstäderna levererar alltid två års garanti på reservdelar och arbete.

Möjlighet att beställa reservdelar online

På Bildelsspecialistens hemsida finns möjlighet att beställa reservdelar, som i sin tur hämtas ut och betalas i valfri BDS-butik. Det pris som anges på hemsidan gäller även i butiken. I skrivande stund går det inte att få reservdelarna levererade till din bostadsadress, utan de hämtas tills vidare endast ut i butiken.

Sök bildelar efter märke eller registreringsnummer

Som kund kan du leta reservdelar både utifrån registreringsnummer och utifrån bilmodell. Reservdelsutbudet är omfattande – det är exempelvis möjligt att hitta originaldelar även till ovanligare bilmärken som Daewoo och Lada.

Sponsrade länkar