Sponsrade länkar

Speedy bilverkstad

Speedy är en svensk verkstadskedja med ett tiotal bilverkstäder runt om i södra Sverige. Företaget är – som namnet antyder – specialist på snabb montering.

Sponsrade länkar

Speedy är en verkstadskedja med ett tiotal bilverkstäder i södra Sverige. Dessa erbjuder förmånlig grundservice och byte av avgassystem, bromsklossar, däck och stötdämpare. En del Speedyverkstäder utför även kopplings- och kamremsbyten. Speedy är en bilverkstad som fått många kunder genom att satsa på snabba byten. Den som lämnar in bilen för byte av avgasrör, däck eller bromsklossar kan ta en kopp kaffe i väntrummet under det att reparationen utförs. Att byta koppling eller kamrem tar – av naturliga skäl – desto längre tid.

Tidsbokning via telefon

Speedy är däremot ingen drop-in-verkstad, vilket innebär att man bör boka tid i förväg. Tidsbokning sker via telefon till den verkstad man önskar reparera bilen på. Kontaktuppgifter och telefonnummer till de olika verkstäderna finns på Speedys hemsida (speedyauto.se). På hemsidan finns däremot inga uppgifter om priser på reservdelar och montering, utan dem får man först reda på i samband med tidsbokningen. De prisuppgifter som framgår av hemsidan omfattar aktuella kampanjerbjudanden.

Uppgifter om däck och fälgar

På Speedys hemsida finns en förteckning över däck och fälgar som Speedy erbjuder för stunden. Genom att välja bilmodell kan man klicka sig fram till passande fälg- och däckdimensioner. Det går självfallet att köpa däck hos andra aktörer, som Speedy sedan monterar.

Sponsrade länkar