Sponsrade länkar

Bilpartner

Bilpartner är Skånes största bilföretag med försäljning av flera olika märken. Alla Bilpartners butiker har en integrerad bilverkstad. För auktorisering och garantier – se information på Bilpartners hemsida.

Sponsrade länkar

Bilpartner i Skåne AB säljer bilmärken som Alfa Romeo, Opel, Saab, Chevrolet, Citroën, Corvette, Fiat, Honda, Hyundai och Subaru. Bilpartner finns i skrivande stund på ett tiotal orter runt om i Skåne. Fullt butiksutbud finns på Bilpartners hemsida (bilpartner.se). Här kan du även boka tid för service på Bilpartners olika verkstäder genom att fylla i ett enkelt onlineformulär. Här framgår också första lediga tid på de olika serviceverkstäderna.

Verkstad på alla anläggningar

En fördel med Bilpartners anläggningar är att alla har en integrerad verkstad, som är auktoriserad för de bilmärken som nämns i det föregående. Den som reparerar eller köper bil hos Bilpartner kan dela upp betalningen, förslagsvis genom att skaffa kreditkort. Bilpartner har i skrivande stund särskilda kreditkort för Kia, Saab, Opel och Chevrolet.

Bilpartners övriga tjänster

Förutom ovanstående erbjuder Bilpartner även däckhotell, däckservice och försäljning av transportfordon. På Bilpartner finns även ett stort utbud av begagnade bilar (hemsidan innehåller ingående information om lagerstatus och villkor för trygghetsförsäkring vid begagnatköp). Eftersom Bilpartner säljer ett stort antal begagnade bilar, är man även mån om att ta emot begagnade bilar som inbyte vid nybilsköp – detta trots att inbytesbilen är av ett annat märke än bilen som köps.

Sponsrade länkar