Sponsrade länkar

Bilmetro

Bilmetro är en auktoriserad återförsäljare av en handfull olika bilmärken. Företaget finns på 13 orter i Uppland, Gästrikland och Dalarna. Vid sidan av nybilsförsäljningen saluför Bilmetro även begagnade bilar.

Sponsrade länkar

Bilmetro AB är enligt vissa källor Sveriges äldsta bilföretag. Företaget har i skrivande stund nära 500 anställda på 13 orter i mellersta Sverige; särskilt i Dalarna och Gästrikland. Bilmetro har populära butiker i Gävle, Borlänge, Falun, Bollnäs, Mora, Ludvika och Hudiksvall (orten där företaget startade). En full förteckning över butiksutbud och öppettider finns på Bilmetros hemsida (bilmetro.se). Bilmetro är vidare en auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Skoda, Audi, Scania, Kia och Honda. Bilmetro säljer således originaldelar till dessa bilmärken.

Begagnade bilar på Bilmetro

Bilmetro säljer både nya och begagnade bilar; totalt sett säljer man faktiskt fler begagnade än nya bilar. På Bilmetros hemsida finns möjlighet att söka begagnad bil i Bilmetros begagnatdatabas. Den som köper en begagnad bil i någon av anläggningarna får en sedvanlig MRF-garanti på mellan en och sex månader, tio dagars bytesrätt (förutsatt att du byter den köpta bilen mot en annan bil i samma prisklass) samt olika finansieringsmöjligheter.

Däckhotell och verkstad

Bilmetro har även däckhotell på åtta orter och separata gummiverkstäder på fyra orter. I skrivande stund kostar det 600 kronor att lagra en komplett uppsättning däck i en säsong. Då ingår ett däckbyte i priset.

Sponsrade länkar